Trädhus Andrum

Beläget i naturskönt område nära Hornborgasjön och trandansen.

Idylliska hotell Andrum erbjuder en alldeles fantastisk möjlighet för er som söker någonting extra. Lugn och ro men ändå med ett rikt mått av häftighetskänsla. Med sin unika placering 6,5 meter upp i en gammal ek lever man helt ostört och njuter av en fantastisk utsikt.

Omfamnad av den stora ekens generösa lövverk somnar man gott till vindens sus. Rummet är cirka 18 m² stort och vinterbonat. Väggarna är målade i omsorgsfullt valda, milda och harmoniska färger. Två uteplatser ger möjligheter till både middagssol och solnedgång. Faciliteterna är enkla, välfungerande, klimatsmarta och hållbara. Fråga oss gärna mer om detta vid bokningstillfället.

Ur den vackra dubbelsängen kan man enkelt trolla fram två extrasängar. På våren är platsen ett eldorado för den som är fågelintresserad. Då kan man från första parkett iaktta tranornas flykt och lyssna till deras mäktiga trumpetande.

Du hittar alla våra priser här!

Väggarna är målade i omsorgsfullt valda milda och harmoniska färger.

img_1581

Två uteplatser ger möjlighet till både middagssol och solnedgång.

Idylliska hotell Andrum erbjuder en alldeles fantastisk möjlighet för er som söker något extra.

Varmt välkomna!

 

Nästan alla våra trädhusgäster skriver några rader i vår gästbok. Sedan 2004 är flera böcker fullskrivna. Se vad vad folk skriver i vårt bildgalleri!